Αρχική » Κοφτης Πολυστερινης με Stop & Βάση
  • koftis-polysterinis2

Κοφτης Πολυστερινης με Stop & Βάση

520,00 644,80 με φπα/Τεμάχιο

Κοφτης Πολυστερινης – Ειδικό μηχανημα κοπης πολυστερινης με βάση και stop

Κατηγορία:

Product Description

Ειδικός Κοφτης Πολυστερινης για εύκολο κόψιμο ακριβείας σε εξηλασμένη και διογκωμενη πολυστερινη. Το συγκεκριμένο μηχανημα κοπης πολυστερινης αποτελεί απαραίτητο εργαλείο για κάθε επαγγελματία που ασχολείται με τη μονωση ταρατσας, την εξωτερικη θερμομονωση και γενικότερα χρησιμοποιεί πολυστερίνη (φελιζόλ).

Μάλιστα μπορεί πολύ εύκολα και με μεγάλη ακρίβεια να κόψει φάλτσα κάθετα και οριζόντια, καθώς διαθέτει και στις δυο περιπτώσεις μέτρηση μοιρών. Αυτός ο κοφτης πολυστερινης ακόμα και να μειώσει το πάχος του φελιζό (ξεχοντρίσμα) π.χ. ένα φίλο 4 πόντων να το κόψετε σε 2 φύλλα από 2 πόντους το καθένα. Για να κάνετε τη ρύθμιση αρκεί μόνο να σφίξουμε δύο βίδες πεταλούδα οι οποίες βρίσκονται δεξιά και αριστερά της λαβής. Με αυτό το τρόπο σταματά το σύρμα κοπής στο ύψος που θέλουμε και χοντρίζουμε. Με το ενσωματωμένο μέτρο που διαθέτει ο εν λόγω κοφτης πολυστερινης μπορείτε να μετρήσετε και να κόψετε φελιζόλ μέχρι και 28cm.

Ουσιαστικά ο τρόπος λειτουργίας του είναι πανομοιότυπος με τον άλλο κοφτη πολυστερινης που έχουμε, όμως ο συγκεκριμένος είναι πιο εξεληγμένος καθώς έχει ακόμα βάση για εύκολη στήριξη και τοποθετήση, αλλά και stop, με το οποίο καθορίζεται ακριβώς μέχρι ποιο σημείο θα γίνει η κοπή και που θα σταματήσει. Έτσι το αποτέλεσμα είναι απόλυτα ακριβές και δεν το σταματάτε χειροκίνητα, με κίνδυνο να ξεφύγετε.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:
Μήκος κοπής: 1060 mm
Βάθος κοπής 280 mm
Απορροφόμενη ισχύς 111 Watt
Παρεχομένη ηλεκτρική τάση 230 Volt

Παραδίδεται σε σάκο, που περιλαμβάνει 1 κοφτη πολυστερινης, σύρμα κοπής και ανταλλακτικές ασφάλειες.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Κοφτης Πολυστερινης με Stop & Βάση”

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *