Αρχική » Πίσσα » Πίσσα Νερού 19 Kg
  • Πίσσα νερού

Πίσσα Νερού 19 Kg

15,99 19,83 με φπα/Δοχείο 19Kg

Πίσσα νερού (Ασφαλτικο Γαλάκτωμα – Νερόπισσα) 19 κιλών

Product Description

Πίσσα νερού (ασφαλτικό γαλάκτωμα) 19 κιλών, που περιέχει μίγμα καθαρών ασφάλτων και αδρανή υλικά. Δια εξατμίσεως του υδατικού μέσου διασποράς, μετά την εφαρμογή του υλικού, σχηματίζεται ένας συνεχής στεγανωτικός υμένας μαύρου χρώματος, που δεν αναφλέγεται και δεν προσβάλλεται από αραιά διαλύματα οξέων και βάσεων. Προσβάλλεται από οργανικούς διαλύτες, λάδια και ισχυρά χημικά καθαριστικά.

ΤΥΠΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ 
Η πίσσα νερού χρησιμοποιείται για προστασία και στεγάνωση οριζοντίων και κατακόρυφων επιφανειών από σκυρόδεμα (π.χ. δώματα, τοιχία, θεμέλια πριν την επιχωμάτωση, οροφές πριν την κεραμοσκεπή), για αναζωογόνηση παλαιών στρώσεων ασφαλτικών υλικών και για την κόλληση θερμομονωτικών πλακών. Είναι συμβατό με πολυουρεθάνη, πολυστερίνη, σκυρόδεμα, ελαφροσκυρόδεμα αμιαντοτσιμέντο, τούβλο, λίθο, ξύλο, μέταλλο και γυψοσανίδα.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ 

Προετοιμασία επιφάνειας
Η επιφάνεια πρέπει να είναι ομαλή, καθαρή, χωρίς σκόνες, λάδια και σαθρά ή ξένα υλικά. Το υλικό εφαρμόζεται ακόμη και όταν η επιφάνεια είναι υγρή.

Εφαρμογή
Εφαρμόζεται εν ψυχρώ με χορτάρινη βούρτσα ή πιστόλι βαφής σε δύο τουλάχιστον στρώσεις. Κάθε στρώση εφαρμόζεται σταυρωτά προς την προηγούμενη και αφού αυτή έχει στεγνώσει. Η παρεμβολή οπλισμού (π.χ. υαλοπλέγματος) μεταξύ των επαλείψεων αυξάνει τις αντοχές του στεγανωτικού συστήματος. Το υλικό συνίσταται να μην εφαρμόζεται κατά τη διάρκεια παγετού και όταν η θερμοκρασία του περιβάλλοντος είναι υψηλότερη των 50 C. Ο καθαρισμός των εργαλείων γίνεται με νερό εφόσον το γαλάκτωμα είναι ακόμη νωπό. Όταν αυτό στεγνώσει ο καθαρισμός γίνεται με βενζίνη.

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ
Στην πρώτη στρώση (αστάρωμα) συνίσταται αραίωση 50% με νερό. Στις επόμενες στρώσεις το υλικό αραιώνεται μέχρι 30% με νερό. Και στις δύο περιπτώσεις η κατανάλωση ανά στρώση κυμαίνεται από 0,4-0,6 kg/m², ανάλογα με το είδος και το πορώδες της επιφάνειας.

Ενδεικτικές καταναλώσεις ανάλογα με την εφαρμογή:
– Προστασία και στεγάνωση τοιχίων: 1,5 kg/m²
– Κόλληση θερμομονωτικών πλακών: 0,7 kg/m²
– Για φράγμα υδρατμών: 0,4 kg/m²
Τιμή Κιλού: 0,71€ / Kg

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Πίσσα Νερού 19 Kg”

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

210 574 74 74
Δευτ-Παρ 08:00-19:00