ΚAINOTOMA ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗΣ &
ΜΟΝΩΣHΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ

Εξωτερική Θερμομόνωση

Durosol External

Μόνωση Ταράρσας

Durosol Light Roof

Δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο

Δήλωσε συμμετοχή σήμερα

Durosol Πρωτοπόρο Θερμομονωτικό Υλικό 3ης Γενιάς

Στα συστήματα Durosol External και Durosol Light Roof που έχουν σχεδιαστεί από την εταιρεία μας χρησιμοποιείται αποκλειστικά το θερμομονωτικό υλικό 3ης γενιάς Durosol. Έρχεται με 10 έτη εγγύηση, ενώ έρευνες έχουν αναδείξει πως οι μονωτικές ικανότητες και οι μηχανικές ιδιότητες του DUROSOL μένουν αναλλοίωτες και με την πάροδο 100 ετών. Γι’αυτό το λόγο, έχοντας αποκτήσει πάνω από μισό αιώνα εμπειρίας στο χώρο των μονώσεων,μπορούμε να εγγυηθούμε για την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε στα συστήματά μας.

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Μήνυμα

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την ακριβή ημερομηνία του σεμιναρίου.

ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

Εξειδικευμένα Συστήματα Μόνωσης

Durosol External

Κορυφαίο σύστημα εξωτερικής μόνωσης τοίχων. Σχεδιάστηκε και παρέχεται αποκλειστικά από την εταιρεία μας με 10 έτη εγγύηση.

Δείτε Περισσότερα..

Durosol Light Roof

Πρωτοπόρο σύστημα μόνωσης ταράτσας και το πιο ελαφρύ της αγοράς. Σχεδιάστηκε και παρέχεται κατά αποκλειστικότητα από την Fragoulakis. Ιδανικό για παλιά κτίρια με χαμηλή στατική επάρκεια.

Δείτε Περισσότερα..

Ενεργειακά Κουφώματα

Τα ενεργειακά κουφώματα, γνωστά και ως θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα, υπόσχονται να σας βοηθήσουν στην εξοικονόμηση χρημάτων & ενέργειας! Η ειδική κατασκευή τους με υαλοπίνακες με αργκόν συμβάλουν στην ηχομόνωση και τη μείωση θερμικών απωλειών. Ζήστε άνετα ακόμη και σε μεγάλα αστικά κέντρα!

Δείτε Περισσότερα..

Στεγανοποίηση

Η στεγανοποίηση παραμένει ένας από τους παραδοσιακούς τρόπους υγρομόνωσης. Γνωστά ευρέως για αυτή την εργασία είναι τα ασφαλτόπανα, ενώ τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει την εμφάνισή τους και τα επαλειφόμενα. Στην εταιρεία Fragoulakis θα σας παρουσιάσουμε πόσο υπερέχουν από τα ασφαλτόπανα τα επαλειφόμενα και κυρίως εκείνα των σιλανικών ρητινών καθώς μπορούν να σας γλιτώσουν χρόνο και χρήματα.

Δείτε Περισσότερα..

Σχετικά με το Σεμινάριο

  • Παρέχεται Βεβαίωση Παρακολούθησης
  • Γίνεται θεωρητική & πρακτική παρουσίαση
  • Διάρκεια περίπου 3-4 ώρες
  • Θα ενημερωθείτε άμεσα τηλεφωνικώς για την ημέρα παρακολούθησης