Αρχική » Χαρτοκολώνες 600×3
  • χάρτινα καλούπια

Χαρτοκολώνες 600×3

101,40 125,74 με φπα/Τεμάχιο

Χαρτοκολώνες – Χάρτινα καλούπια με διάμετρο 600 χιλιοστά και μήκος 3 μέτρα (600×3).

Κατηγορία:

Product Description

Οι χαρτοκολώνες – τα χάρτινα καλούπια – τείνουν να αντικαταστήσουν πλήρως τις παραδοσιακές μεθόδους κατασκευής ξυλοτύπων για υποστηλώματα κυλινδρικής μορφής, έχοντας σε σύγκριση με αυτές μόνο πλεονεκτήματα:

-Με την χρήση τους μπορείτε να κατασκευάσετε υποστυλώματα οποιασδήποτε διατομής και ύψους.

-Είναι έτοιμοι για χρήση, το βάρος τους είναι σαφώς μικρότερο των ξύλινων, δεν απαιτούν καμία προετοιμασία στο εργοτάξιο (παρά μόνο την κοπή -αν χρειάζεται- στο επιθυμητό ύψος με απλά εργαλεία χειρός).

-Η αντοχή και η ανθεκτικότητα στις πιέσεις κατά τη σκυροδέτηση είναι εξαιρετική, αρκεί να τηρηθούν οι οδηγίες στήριξης του ξυλότυπου πλευρικά.

-Η αφαίρεση του κυλινδρικού χαρτότυπου γίνεται πολύ εύκολα με μια απλή τομή.

-Η μορφή της επιφάνειας του σκυροδέματος μετά την αφαίρεση του καλουπιού, μπορεί να είναι (ανάλογα με το αν υπάρχει εσωτερική επένδυση ή όχι) λεία ή με μικρές ελικοειδείς προεξοχές. Έτσι, η επιφάνεια μπορεί να βαφεί απευθείας, χωρίς να χρειάζεται καμία ιδιαίτερη προεργασία για την εξομάλυνσή της.

-Με τη χρησιμοποίηση των κυλινδρικών χαρτότυπων απλοποιείται η κατασκευή και εξοικονομείται χρόνος με συνέπεια τη βελτιστοποίηση του συνολικού κόστους του έργου.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Χαρτοκολώνες 600×3”

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

210 574 7474
Δευτ-Παρ 08:00-19:00
Σαβ-Παρ 9:00–14:00